Enkel og god fiskesuppe med friske smaker som er kjapp å lage! Dette blir en kremet fiskesuppe, basert på kokosmelk og med friske smaker av lime og ingefær.
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Skrell og finhakk hvitløk og sjalottløk.
Skjær torsken i mindre biter. Er fisken dypfrossen kan du tine den litt i en tett pose i iskaldt vann. Fisken kan godt være litt frossen når du kutter den opp.
Ha løk, hvitløk, ingefær, gurkemeie og litt rapsolje i en kjele. Fres i et par minutter, til løken blir myk.
Hell på kokosmelk, vann, limejuice og salt. La koke i 6-8 minutter.
Legg i torskebitene og la suppen trekke i ytterligere 5-7 minutter, på svak varme, til torsken har fått en kritthvit farge og er gjennomvarm.
Smak til med hakket koriander, persille og noen dråper sriracha-saus eller tabasco.
Tip!
Server med godt brød – gjerne fullkorn!