Fiskesuppe med torsk på 15 minutter

Fiskesuppe med biter av torsk, gulrot og purre i hvit kjele. Laget på 15 minutter fra frossen fiskesuppe Findus.
5 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Kremet fiskesuppe med biter av torsk

Lag en deilig, kremet fiskesuppe med torsk i biter på bare 15 minutter! Bruk God Gammeldags fiskesuppe som base, og legg til ekstra fisk og grønnsaker. Torsken tiner du raskt i vann mens du begynner å koke opp selve suppen og grønnsakene. Servér med godt grovbrød med smør eller aioli til, eller flatbrød. Se andre oppskriftsforslag nedenfor. 

Slik gjør du

  1. Legg posen med frossen torsk i kaldt (eller lunkent) vann for å tine den. 

  2. Ha melk, vann, den frosne fiskesuppen og rotgrønnsakene i en kjele. Kok opp.

  3. Mens suppen koker opp, kan du skjære opp torsken i passende biter. Fisken kan godt være halvtint – det kan faktisk være lettere å dele den opp da. 

  4. Suppen skal småkoke i 6–8 minutter.  

  5. Ha torskebitene i suppen mot slutten av koketiden – la koke opp, og trekk kjelen av varmen så fisken kan trekke i et par minutter.
  6. Dryss eventuelt på litt hakket gressløk rett før servering. 

Tip!

  • Du kan alternativt bruke Perfekt til Fisk i stedet for rotgrønnsaker. Har du grønnsaksrester fra middagen i går, kan du også bruke de. 

    I stedet for gressløk kan du bruke finstrimlet vårløk til garnityr.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
God Gammeldags Original Fiskesuppe
1 
pakke
 
Torsk Gourmet
3 
dl
 
melk
350 
gr
 
5 
dl
 
vann

Kjøp her

  • spar
  • meny
  • joker
  • kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt