5 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Kremet fiskesuppe med biter av torsk
Lag en deilig, kremet fiskesuppe med torsk i biter på bare 15 minutter! Bruk God Gammeldags fiskesuppe som base, og legg til ekstra fisk og grønnsaker. Torsken tiner du raskt i vann mens du begynner å koke opp selve suppen og grønnsakene. Servér med godt grovbrød med smør eller aioli til, eller flatbrød. Se andre oppskriftsforslag nedenfor.
Slik gjør du
Legg posen med frossen torsk i kaldt (eller lunkent) vann for å tine den.
Ha melk, vann, den frosne fiskesuppen og rotgrønnsakene i en kjele. Kok opp.
Mens suppen koker opp, kan du skjære opp torsken i passende biter. Fisken kan godt være halvtint – det kan faktisk være lettere å dele den opp da.
Suppen skal småkoke i 6–8 minutter.
- Ha torskebitene i suppen mot slutten av koketiden – la koke opp, og trekk kjelen av varmen så fisken kan trekke i et par minutter.
Dryss eventuelt på litt hakket gressløk rett før servering.
Tip!
Du kan alternativt bruke Perfekt til Fisk i stedet for rotgrønnsaker. Har du grønnsaksrester fra middagen i går, kan du også bruke de.
I stedet for gressløk kan du bruke finstrimlet vårløk til garnityr.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
God Gammeldags Original Fiskesuppe
1
pakke
Torsk Gourmet
3
dl
melk
350
gr
5
dl
vann