Stekte aspargesbønner med tomat og feta

Stekte aspargesbønner med fetaost, tomat og pinjekjerner
forberedelsestid
7 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Stekte grønne bønner er raskt og godt tilbehør

Sprø grønnsaker i en fei får du ved å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og røre jevnlig. Aspargesbønner passer fint som tilbehør til både fisk og kjøtt, og går raskt å steke. Topp med noe digg, som for eksempel den klassiske kombinasjonen tomater og fetaost.

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek aspargebønner under stadig omrøring i ca. 3-4 minutter. 

  3. Tilsett halve cherrytomater og pinjekjerner, mot slutten av steketiden. Smuldre over fetaost rett før servering. 

  4. Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje og dryss over litt fingersalt. Håper det smaker!

Tip!

  • Perfekt tilbehør til grillmaten! Mens fisken eller kjøttet godgjør seg på grillen smeller du sammen dette tilbehøret på få minutter!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Våre utvalgte aspargesbønner
100 
gr
 
fetaost
1/2 
pakke
 
cherrytomater
30 
gr
 
pinjekjerner
timian
salt
olivenolje

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt