forberedelsestid
7 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Stekte grønne bønner er raskt og godt tilbehør
Sprø grønnsaker i en fei får du ved å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og røre jevnlig. Aspargesbønner passer fint som tilbehør til både fisk og kjøtt, og går raskt å steke. Topp med noe digg, som for eksempel den klassiske kombinasjonen tomater og fetaost.
Slik gjør du
Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme.
Stek aspargebønner under stadig omrøring i ca. 3-4 minutter.
Tilsett halve cherrytomater og pinjekjerner, mot slutten av steketiden. Smuldre over fetaost rett før servering.
Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje og dryss over litt fingersalt. Håper det smaker!
Tip!
Perfekt tilbehør til grillmaten! Mens fisken eller kjøttet godgjør seg på grillen smeller du sammen dette tilbehøret på få minutter!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Våre utvalgte aspargesbønner
100
gr
fetaost
1/2
pakke
cherrytomater
30
gr
pinjekjerner
timian
salt
olivenolje