10 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Den beste måten å få sprø grønnsaker på er faktisk å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og rør jevnlig. Her steker vi aspargesbønner: piff de opp med gode smaker, som for eksempel pesto og parmaskinke eller nøtter - eller begge deler! Verre enn det er det ikke - det er superenkelt å steke fryste grønnsaker! Denne retten er godt tilbehør, men kan også serveres som forrett eller som en lett lunsj.
Slik gjør du
Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme.
Stek aspargebønner under stadig omrøring i ca. 3-4 minutter.
Tilsett pesto mot slutten av steketiden. Dryss over hakkede valnøtter og strimlet parmaskinke ved servering.
Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje. Håper det smaker!
Tip!
Dette er nydelig tilbehør til grillmaten og går kjapt å lage mens kjøttet eller fisken godgjør seg på grillen.
For ekstra smak og piff av næringsstoffer kan du lage vår supergode ertepesto til!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Våre utvalgte aspargesbønner
2
ss
pesto
50
gr
valnøtter
noen
skiver
parmaskinke
30
gr
parmesan
olivenolje