Stekte aspargesbønner med pesto og parmaskinke

Stekte aspargesbønner med parmaskinke, pesto og valnøtter
10 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Den beste måten å få sprø grønnsaker på er faktisk å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og rør jevnlig. Her steker vi aspargesbønner: piff de opp med gode smaker, som for eksempel pesto og parmaskinke eller nøtter - eller begge deler! Verre enn det er det ikke - det er superenkelt å steke fryste grønnsaker! Denne retten er godt tilbehør, men kan også serveres som forrett eller som en lett lunsj.

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek aspargebønner under stadig omrøring i ca. 3-4 minutter. 

  3. Tilsett pesto mot slutten av steketiden. Dryss over hakkede valnøtter og strimlet parmaskinke ved servering. 

  4. Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje. Håper det smaker!

Tip!

  • Dette er nydelig tilbehør til grillmaten og går kjapt å lage mens kjøttet eller fisken godgjør seg på grillen.

    For ekstra smak og piff av næringsstoffer kan du lage vår supergode ertepesto til! 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Våre utvalgte aspargesbønner
2 
ss
 
pesto
50 
gr
 
valnøtter
noen 
skiver
 
parmaskinke
30 
gr
 
parmesan
olivenolje

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt