Cheddarsaus - perfekt tilbehør til nachos

Grå skål med yoghurtsaus med smuldret fetaost og biter av aspargesbønner, pyntet med bladpersille. Godt til fiskepinner!
5 min
forberedelsestid
5 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik lager du enkelt og raskt cheddarsaus

Cheddarsaus, eller ostesaus, er skikkelig godt og er perfekt tilbehør til for eksempel nachos, burger og loaded fries.

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en kjele.
  2. Ha i mel og rør inn.
  3. Spe med melk, litt etter litt, la sausen tykne mellom hver gang du sper.
  4. Rør inn cheddarost. Vær forsiktig med varmen etter at du har hatt i osten.
  5. Smak til med litt salt og eventuelt litt cayennepepper.

Ingredienser

3 
ss
 
mel
2 
ss
 
smør
4 
dl
 
melk
Salt
150 
gr
 
revet cheddarost
Cayennepepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt