forberedelsestid
6 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Populært tilbehør til spicy kyllingvinger og grønnsaksstenger
Blåmuggost-dip, eller blue cheese dip som det også kalles, er kanskje enklere og raskere å lage enn du tror!
Passer perfekt til (spicy) kyllingvinger, grønnsaker, og kjøtt.
Slik gjør du
- Tilsett litt hakket persille.
- Kutt osten i biter og bland sammen alle ingredienser i en bolle og rør sammen eller kjør med en stavmikser.
- Smak til med eventuelt salt og pepper.
Tip!
Dryss litt av den finhakkede persillen på toppen før servering om du ønsker.
Dersom du har tid, kan du ta ut osten fra kjøleskapet 20–30 minutter før tilberedning for å la osten temperere seg, og bringe frem mer smak.
Ingredienser
125
gr
blåmuggost som Blå Castello
1
dl
majones
2
dl
Crème Fraîche
2
ts
Worcestershiresaus
1
ss
saft fra sitron
Frisk persille
Salt og pepper