Blåmuggost-dip – perfekt tilbehør til kyllingvinger

Brun skål med blåmuggost dipp, gulrot- og selleri-stang står nedi. Grillede kyllingvinger i bakgrunnen.
forberedelsestid
6 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Populært tilbehør til spicy kyllingvinger og grønnsaksstenger

Blåmuggost-dip, eller blue cheese dip som det også kalles, er kanskje enklere og raskere å lage enn du tror!

Passer perfekt til (spicy) kyllingvinger, grønnsaker, og kjøtt.

Slik gjør du

  1. Tilsett litt hakket persille.
  2. Kutt osten i biter og bland sammen alle ingredienser i en bolle og rør sammen eller kjør med en stavmikser.
  3. Smak til med eventuelt salt og pepper.

Tip!

  • Dryss litt av den finhakkede persillen på toppen før servering om du ønsker.

    Dersom du har tid, kan du ta ut osten fra kjøleskapet 20–30 minutter før tilberedning for å la osten temperere seg, og bringe frem mer smak. 

Ingredienser

125 
gr
 
blåmuggost som Blå Castello
1 
dl
 
majones
2 
dl
 
Crème Fraîche
2 
ts
 
Worcestershiresaus
1 
ss
 
saft fra sitron
Frisk persille
Salt og pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt