Lettpanert fiskefilet og salat med søt mangosalsa

Mangosalsa i skål, salat og erter, panert torskefilet i bakgrunnen.
5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Vår lettpanerte fiskefilet er dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med denne deilige mangosalsaen og salat for et sunt og godt måltid.

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. Kok eller stek ertene i 2 minutter. 

  2. Skjær ca. 2/3 av mangoen i terninger og bland sammen med revet hjertesalat, hakket rødløk, bønnespirer og erter til en salat.

  3. Mos resten av mangoen i en skål og bland inn hakket chili, honning, litt vann, salt og pepper.

  4. Server fisken med mangosalat. Topp salaten med salsaen eller server den ved siden av. Håper det smaker!

Tip!

  • Justér mengden chili etter hvor sterk salsa dere ønsker.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

2 
pakker
 
1 
pakke
 
hjertesalat
1 
stk
 
mango
1/2 
stk
 
rødløk
75 
gr
 
bønnespirer
100 
gr
 
Våre utvalgte erter
1/2 
stk
 
rød chili
1 
ts
 
honning
1/2 
ts
 
salt
1/3 
ts
 
pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt