15 min
forberedelsestid
5 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Slik lager du waldorfsalat
Waldorfsalat er perfekt tilbehør til både kalkun, and og kylling. Det er også godt til koltbord, medisterkaker og vegisterkaker!
Waldorfsalat kan fint lages dagen før den skal spises.
Slik gjør du
- Kok opp en kjele med litt vann. Hell i den dypfryste rosenkålen fra posen og legg på lokket. La rosenkålen koke i 5 minutter. Hell av vannet. Avkjøl i rennende vann.
- Kutt eple, stangselleri, ananas og druer i biter. Hakk valnøttene grovt, men spar noen hele til pynt.
- Skrell av de ytterste bladene på rosenkålen og legg til side. Kutt rosenkålen i strimler.
- Stivpisk kremfløte og bland den med majonesen. Vend inn de kuttede ingrediensene og smak til med litt sitronsaft.
- Ha waldorfsalaten i en skål og pynt med valnøtter og blader av rosenkål.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
100
gr
Våre utvalgte rosenkål
3
stk
epler
3
stilker stangselleri
1
boks
hermetisk ananas (liten)
150
gr
blå druer, steinfrie
1.5
dl
kremfløte
1.5
dl
majones
1/2
stk
sitron (saften)
50
gr
valnøtter, hakkede