Waldorfsalat - perfekt tilbehør til kalkun

Liten bolle med waldorfsalat
15 min
forberedelsestid
5 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik lager du waldorfsalat

Waldorfsalat er perfekt tilbehør til både kalkun, and og kylling. Det er også godt til koltbord, medisterkaker og vegisterkaker!

Waldorfsalat kan fint lages dagen før den skal spises.

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele med litt vann. Hell i den dypfryste rosenkålen fra posen og legg på lokket. La rosenkålen koke i 5 minutter. Hell av vannet. Avkjøl i rennende vann.
  2. Kutt eple, stangselleri, ananas og druer i biter. Hakk valnøttene grovt, men spar noen hele til pynt.
  3. Skrell av de ytterste bladene på rosenkålen og legg til side. Kutt rosenkålen i strimler.
  4. Stivpisk kremfløte og bland den med majonesen. Vend inn de kuttede ingrediensene og smak til med litt sitronsaft.
  5. Ha waldorfsalaten i en skål og pynt med valnøtter og blader av rosenkål.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

100 
gr
 
Våre utvalgte rosenkål
3 
stk
 
epler
3 
stilker stangselleri
1 
boks
 
hermetisk ananas (liten)
150 
gr
 
blå druer, steinfrie
1.5 
dl
 
kremfløte
1.5 
dl
 
majones
1/2 
stk
 
sitron (saften)
50 
gr
 
valnøtter, hakkede

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt