Ingredienser
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Mens fiskepinnene er i ovnen, kutter du opp grønnsakene, og varmer opp wraps.
Kutt fiskepinnene i mindre biter. Fyll wraps med grønnsakene og fiskepinnene. Topp med koriander!
Serveringstips
Syltet rødkål er digg og kan lages i samme lake som til rødløk.
Du trenger:
- 1 del eplecider eddik
- 2 deler sukker
- 3 deler vann
Kok opp med litt smak av jul:
- 1 stjerneanis
- Kanelstang
- Litt ingefærrot.
Ha i finsnittet rødkål og ligge i lake en times tid før servering. Holder seg lenge på glass i kjøleskap.
Server med potetmos med kålrot!
Like mye mandelpotet og kålrot skrelles og kuttes i biter, kokes godt møre, stappes og smakes til med fløte/melk, smør, salt og pepper.
Like mye mandelpotet og kålrot skrelles og kuttes i biter, kokes godt møre, stappes og smakes til med fløte/melk, smør, salt og pepper.
Dipp-tips! Majones smakes til med litt søt sennep eller pølsesennep.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften