Stekt blomkålris med kylling og nudler

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
3
Porsjoner

Fyll opp halve tallerken med grønnsaker!

 Stekt blomkålris med kylling og nudler er både godt og lettlaget. Pluss: middagen er unnagjort i en fei, og er i tillegg både sunn! Passer for hele familien, men kanskje holde igjen på chilien til barna? Håper det smaker!

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen og riv/kutt opp i mindre strimler. 

  2. Kutt paprika i strimler og finhakk sjalottløk og hvitløk. 

  3. Kok nudler etter anvisning på pakken. 

  4. Fres sjalottløk og hvitløk i litt nøytral olje i en varm wok- eller stekepanne. Tilsett karripulver og fres i noen sekunder før du tilsetter vispet egg. Rør kjapt sammen mens det stekes til en finkornet «eggerøre». Tilsett blomkålris, erter og paprikastrimler, og stek under stadig omrøring i 4-5 minutter. Smak til med soyasaus. 

  5. Tilsett kyllingstrimler og dryss over finhakket koriander og chili. Server sammen med nudler og limebåter. Nam nam!

Tip!

  • Stek de kokte nudlene i en panne med 2 ss olje og 1 ss karri og smak til med 2 ss soyasaus.

    Erter og paprika kan fint byttes ut med de grønnsakene du har liggende i kjøleskapet.

     

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
100 
gr
 
Våre utvalgte erter
1 
stk
 
Grillet kylling
1 
pakke
 
eggnudler
1 
stk
 
rød paprika
2 
stk
 
sjalottløk
1 
stk
 
chili
1 
fedd
 
hvitløk
2 
stk
 
egg
1 
ss
 
karri
2 
ss
 
soyasaus
1 
stk
 
lime
koriander

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt