Laks med bulgursalat og mangochutney

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
3
Porsjoner

Fyll opp halve tallerken med grønnsaker!

Stekt laks med varm bulgursalat er en lettlaget og smakfull middag for deg som vil ha noe raskt og enkelt, men samtidig sunt og godt. Vår blanding med bulgur, kikerter og grønnsaker steker du i panna på 5-6 minutter og er det perfekte middagstilbehøret. Denne oppskriften passer også like godt til kylling!

Slik gjør du

  1. Stek laksen i litt nøytral olje i en middels varm stekepanne. Stek til fisken i 2-3 minutter på hver side, fisken kan gjerne ha en litt rosa kjerne. Krydre med litt salt og pepper og press over noen dråper sitronsaft.

  2. Varm litt rapsolje i en stekepanne og hell i bulgur- og grønnsaksmiksen. Stek på høy/middels varme i ca. 5-6 minutter. Rør jevnt underveis.

  3. Server bulgur- og grønnsaksmiksen med pannestekt laks og mangochutney - håper det smaker! Se serveringstips nedenfor for hvordan du kan lage mangosjy til laksen i stedet for mangochutney.

Tip!

  • Laksen kan også ovnsbakes sammen med bulgur- og grønnsaksmiksen. Ha posen i en passe stor ildfast form og legg laksen på toppen. Bakes i ovn på 180 grader i ca 15-20 min eller til fisken er ferdig og grønnsakene varme.

    For enda mer smak kan du lage en mangosjy av 2 ss mango chutney, 1 dl eplejuice, 1 ss soyasaus, 1 ss sitronsaft, 1 fedd finhakket hvitløk og 1 ts flytende honning. Kok opp og la putre et par minutter. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
3 
stk
 
laksefileter
1 
glass
 
mangochutney

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt