Fyll opp halve tallerken med grønnsaker!
Slik gjør du
Stek laksen i litt nøytral olje i en middels varm stekepanne. Stek til fisken i 2-3 minutter på hver side, fisken kan gjerne ha en litt rosa kjerne. Krydre med litt salt og pepper og press over noen dråper sitronsaft.
Varm litt rapsolje i en stekepanne og hell i bulgur- og grønnsaksmiksen. Stek på høy/middels varme i ca. 5-6 minutter. Rør jevnt underveis.
Server bulgur- og grønnsaksmiksen med pannestekt laks og mangochutney - håper det smaker! Se serveringstips nedenfor for hvordan du kan lage mangosjy til laksen i stedet for mangochutney.
Tip!
Laksen kan også ovnsbakes sammen med bulgur- og grønnsaksmiksen. Ha posen i en passe stor ildfast form og legg laksen på toppen. Bakes i ovn på 180 grader i ca 15-20 min eller til fisken er ferdig og grønnsakene varme.
For enda mer smak kan du lage en mangosjy av 2 ss mango chutney, 1 dl eplejuice, 1 ss soyasaus, 1 ss sitronsaft, 1 fedd finhakket hvitløk og 1 ts flytende honning. Kok opp og la putre et par minutter.