Bulgur med kikerter og spinat servert med kjøtboller i tomatsaus

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
3
Porsjoner

Fyll opp halve tallerken med grønnsaker!

Kjøttboller til middag? Vår grønnsaksblanding med bulgur, kikerter og spinat er det perfekte tilbehøret og er en enkel måte å spise mer grønnsaker på! Du kan enten bruke ferdig tomatsaus eller lage din egen saus fra bunnen av. Denne oppskriften passer både til kjøtt-, kylling- og vegetarboller.

Slik gjør du

  1. Stek kjøttbollene etter anvisning på pakken.

  2. Varm litt rapsolje i en stekepanne og hell i bulgur- og grønnsaksmiksen. Stek på høy/middels varme i ca. 5-6 minutter. Rør jevnt underveis.

  3. Tomatsaus:

    Kutt Sjalottløk, hvitløk og chili og fres blankt i en kjele med 2 ss olivenolje. Tilsett tomatpure og fres videre et par minutter. Tilsett en boks med hermetiserte tomater og la småkoke i et par minutter. Kjør sausen med en stavmikser og smak til med litt salt og sukker. For en mildere saus, tilsett 2 ss creme fraiche!

Tip!

  • Topp med revet parmesan for ekstra digg smak!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
1 
pakke
 
kjøtt- eller kyllingboller
1 
glass
 
ferdig tomatsaus eller lage selv av:
2 
ss
 
tomatpure
2 
stk
 
sjalotteløk
1 
fedd
 
hvitløk
1/2 
chili (eller etter eget ønske!)
Olivenolje
1 
boks
 
hermetiserte tomater

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt