5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering
Synes du det er vanskelig å spise nok fisk? Husk at fisk ikke bare trenger å være til middag! Hva med pitabrød med fiskepinner og salsa til lunsj eller kveldsmat? Perfekt spør du oss!
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Legg inn pitabrødet i stekeovnen de siste minuttene.
Kutt salat og tomat.
Fyll pitabrødet med salsa, tomat, salat og fiskepinner.
Tip!
Ha i det du liker av grønnsaker, f.eks. agurk, løk, avokado. Ha gjerne i litt revet ost!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
4
stk
Våre beste fiskepinner
1
stk
pitabrød
noen salatblader
1
ss
salsa eller tacosaus
1
stk
liten tomat