Pitabrød med fiskepinner og salsa

5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering

Synes du det er vanskelig å spise nok fisk? Husk at fisk ikke bare trenger å være til middag! Hva med pitabrød med fiskepinner og salsa til lunsj eller kveldsmat? Perfekt spør du oss!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. Legg inn pitabrødet i stekeovnen de siste minuttene. 

  3. Kutt salat og tomat. 

  4. Fyll pitabrødet med salsa, tomat, salat og fiskepinner. 

Tip!

  • Ha i det du liker av grønnsaker, f.eks. agurk, løk, avokado. Ha gjerne i litt revet ost!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

4 
stk
 
Våre beste fiskepinner
1 
stk
 
pitabrød
noen salatblader
1 
ss
 
salsa eller tacosaus
1 
stk
 
liten tomat

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt