Fylt fisk med lun bønnesalat

Lun bønnesalat med feta og tomat servert ved siden av panert fisk fylt med ost, brokkoli og gulrot.
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

En lun bønnesalat er enkelt og utrolig godt, og løfter den fylte fisken! Her har vi laget bønnesalaten med feta og tomater.

Slik gjør du

  1. Stek fisken som anvist på pakken:
    Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  2. Stek aspargesbønner og erter i en stekepanne. De skal kun stekes noen få minutter slik at de beholder crisp (sprøhet) og smak.

  3. Del tomatene i to. Bland fetaost og tomat, og drypp så litt olivenolje over (og gjerne dryss litt friske, hakkede urter over også!)

  4. Dryss over pinjekjernene, server og nyt!

Ingredienser

Ingrediensliste

Kapteinens Fylte Fisk med Ost, Brokkoli og Gulrot
1/2 
pose
 
Våre utvalgte aspargesbønner
1/2 
pose
 
Våre utvalgte erter
100 
gr
 
Ristede pinjekjerner
1 
pakke
 
Fetaost
10-15 
stk
 
Cherrytomater
Olivenolje

Kjøp her

  • meny
  • joker
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt