5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
En lun bønnesalat er enkelt og utrolig godt, og løfter den fylte fisken! Her har vi laget bønnesalaten med feta og tomater.
Slik gjør du
Stek fisken som anvist på pakken:
Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.Stek aspargesbønner og erter i en stekepanne. De skal kun stekes noen få minutter slik at de beholder crisp (sprøhet) og smak.
Del tomatene i to. Bland fetaost og tomat, og drypp så litt olivenolje over (og gjerne dryss litt friske, hakkede urter over også!)
Dryss over pinjekjernene, server og nyt!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
Kapteinens Fylte Fisk med Ost, Brokkoli og Gulrot
1/2
pose
Våre utvalgte aspargesbønner
1/2
pose
Våre utvalgte erter
100
gr
Ristede pinjekjerner
1
pakke
Fetaost
10-15
stk
Cherrytomater
Olivenolje