10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Agurk- og fennikelsalat er frisk og syrlig og passer derfor perfekt sammen med Hollandaisesaus!
Slik gjør du
Stek fisken som anvist på pakken:
Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.Dryss litt olivenolje og salt over småpotetene og stek de i ovnen.
Agurk kuttes med ostehøvel i tynne skiver (gjerne på langs).
Kutt fennikel i tynne skiver.
Bland sammen en lake av eplecidereddik, sukker og vann.
Bland agurken og fennikelen i laken.
Server og nyt!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Kapteinens Fylte Fisk Hollandaise
300
gr
Småpoteter
Olivenolje
1
stk
Agurk
1/2
dl
Eplecidereddik
1
stk
Fennikel
50
gr
sukker
Salt
1
dl
vann