Fylt fisk med hollandaise servert med agurk- og fennikelsalat

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Agurk- og fennikelsalat er frisk og syrlig og passer derfor perfekt sammen med Hollandaisesaus!

Slik gjør du

  1. Stek fisken som anvist på pakken: 
    Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  2. Dryss litt olivenolje og salt over småpotetene og stek de i ovnen.

  3. Agurk kuttes med ostehøvel i tynne skiver (gjerne på langs).

  4. Kutt fennikel i tynne skiver.

  5. Bland sammen en lake av eplecidereddik, sukker og vann.

  6. Bland agurken og fennikelen i laken.

  7. Server og nyt!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Kapteinens Fylte Fisk Hollandaise
300 
gr
 
Småpoteter
Olivenolje
1 
stk
 
Agurk
1/2 
dl
 
Eplecidereddik
1 
stk
 
Fennikel
50 
gr
 
sukker
Salt
1 
dl
 
vann

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt