Fiskegrateng med erter og parmesan

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Usikker på hvilket tilbehør du skal ha til fiskegratengen? Parmesan og erter er et enkelt og veldig godt alternativ!

Har du forresten prøvd å steke erter før? Lær hvordan du steker erter som en proff her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

50 
gr
 
parmesan
2 
ss
 
olivenolje
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225ºC. Stek den dypfryste fiskegratengen på rist midt i ovnen i 35-40 minutter (45 min. med over- og undervarme). La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn. 

  2. Når fiskegratengen hviler på benken, steker du erter. Ha litt olivenolje i en stekepanne og varm til middels høy varme. Ha i ertene og stek på høy varme i 2-3 minutter. Skru ned varmen og riv over parmesan. Kvern over litt salt og pepper.

  3. Til slutt river du over litt parmesan på fiskegratengen (og kanskje litt til på ertene dersom du er ekstra glad i parmesan!). Server og nyt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften