Fiskegrateng med erter og parmesan

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
5 min
forberedelsestid
40 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Usikker på hvilket tilbehør du skal ha til fiskegratengen? Parmesan og erter er et enkelt og veldig godt alternativ!

Har du forresten prøvd å steke erter før? Lær hvordan du steker erter som en proff her!

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225ºC. Stek den dypfryste fiskegratengen på rist midt i ovnen i 35-40 minutter (45 min. med over- og undervarme). La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn. 

  2. Når fiskegratengen hviler på benken, steker du erter. Ha litt olivenolje i en stekepanne og varm til middels høy varme. Ha i ertene og stek på høy varme i 2-3 minutter. Skru ned varmen og riv over parmesan. Kvern over litt salt og pepper.

  3. Til slutt river du over litt parmesan på fiskegratengen (og kanskje litt til på ertene dersom du er ekstra glad i parmesan!). Server og nyt!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
God Gammeldags Fiskegrateng
1 
pakke
 
Våre utvalgte erter
50 
gr
 
parmesan
2 
ss
 
olivenolje
Salt og pepper

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt