KJØP HER
Sunt og godt, og glutenfritt!
Våre glutenfrie fiskepinner er mye sunnere enn mange kanskje tror, og har fått terningkast 6 av Bramat.no. Fiskepinnene er en sunn proteinkilde som har lavt innhold av mettet fett og er en god kilde til omega-3.
Vi har fisket fra bærekraftige bestander, renskåret fiskefiletene og dekket dem med deilig, sprø kavring. Server fiskepinnene med klassisk potetmos, i wrap til middag – eller hva med en fiskepinne-sandwich til kveldsmat? Vi har mange oppskrifter med fiskepinner; noen av de finner du nederst på siden.
Slik tilbereder du
OVN
Varm ovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir. Stek i 12-15 minutter. Vend halveis steketiden. Tiden kan variere fra ovn til ovn. Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
STEKEPANNE
Stek fiskepinnene i ca 12-15 minutter på middels til sterk varme. Vend flere ganger. Bruk en non stick-panne så trenger du ikke å bruke smør eller olje i pannen. Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Ingredienser
Renskårne fileter av Alaska pollock* 65 % (Theragra chalcogramma), rismel, kikertsmel, rapsolje, potetstivelse, maisstivelse, salt, potetflak, ertefiber og ertestivelse.
*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Energi | 853kJ/204kcal |
Fett | 9.1 g |
hvorav mettet fett | 0.8 g |
Karbohydrat | 17 g |
hvorav sukkerarter | 0.5 g |
Fiber | 0.8 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0.96 g |
Skriv en anmeldelse
Hva våre kunder mener
-
Merkelig gråbrun fisk inniHar nå hatt 2 pakker med veldig mye grå/brun fisk inni. Skal det være slik?
-
Kjempegode - tommel opp!!!15.07.2024Endelig fant jeg noe "fastfood" jeg kan spise :-) Og disse smakte helt fortreffelig, selv min kresne mann som pleier å omtale fiskepinner som "bremseklosser" likte disse!! Håper de aldri går ut av produksjon!!Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Wow!Like gode som «vanlige» fiskepinner! Disse blir en favoritt.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.