Ny vri på råkostsalaten til fiskegratengen!
Denne råkostsalaten med honning- og sitrondressing passer perfekt som et friskt tilbehør til fiskegrateng. Lag den mens gratengen gjør seg selv i ovnen! Før gratengen er ferdig rekker du også å dekke på bordet og kanskje også henge opp klesvasken? Perfekt hverdagsmiddag for hele familien det, med andre ord!
Se her for mer inspirerende tilbehør til fiskegrateng!
Slik gjør du
Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35–40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg fram med din ovn.Skjær eplet i tynne skiver, riv gulroten og kutt salat.
Skjær fennikel i fine, tynne strimler, og bland alt sammen.
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen i en liten skål. Smak til med salt og pepper.
Fordel dressingen over salaten. Legg gjerne til noen friske urter hvis du har det.
Tip!
Denne råkostsalaten er friskt og godt tilbehør til grillmat - prøv til grillet fisk, kylling eller kjøtt. Masse gode smaker som frisker opp grillmaten.