5 min
forberedelsestid
35 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
En enkel og mettende salat, som er like god til fiskegrateng som til panert fisk! Lag salaten med fiskegratengen gjør seg selv i ovnen. Her er det bare å bruke fantasien, og bruke det du har i kjøleskapet. Vi valgte en mild kombinasjon, med grønn salat, stekt blomkål og egg.
Slik gjør du
Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.Kok hardkokte egg, og avkjøl i kaldt vann. Skrell eggene og del opp i båter
Skjær blomkål i skiver og stek i en stekepanne.
Ha grønn salat i en bolle og vend inn sitronsaft og olivenolje. Topp med stekt blomkål og egg.
Server salaten med nystekt fiskegrateng - håper det smaker!
Tip!
Denne salaten passer helt supert til alle våre fiskegratenger!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
stk
God Gammeldags Fiskegrateng
1/2
blomkål
2
stk
egg
1
liten pose blandet salat
1
sitronsaft
1
ss
olivenolje