Fiskegrateng og salat med egg

fiskegrateng salat egg
5 min
forberedelsestid
35 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
En enkel og mettende salat, som er like god til fiskegrateng som til panert fisk! Lag salaten med fiskegratengen gjør seg selv i ovnen. Her er det bare å bruke fantasien, og bruke det du har i kjøleskapet. Vi valgte en mild kombinasjon, med grønn salat, stekt blomkål og egg. 

Slik gjør du

  1. Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
    Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

  2. Kok hardkokte egg, og avkjøl i kaldt vann. Skrell eggene og del opp i båter

  3. Skjær blomkål i skiver og stek i en stekepanne. 

  4. Ha grønn salat i en bolle og vend inn sitronsaft og olivenolje. Topp med stekt blomkål og egg. 

  5. Server salaten med nystekt fiskegrateng - håper det smaker!

Tip!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
stk
 
God Gammeldags Fiskegrateng
1/2 
blomkål
2 
stk
 
egg
1 
liten pose blandet salat
1 
sitronsaft
1 
ss
 
olivenolje

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt