Hjemmelaget grønn vegetarburger
Slik gjør du
- Ha havregryn, melk og egg i en bolle. Rør sammen og la svelle.
Mens havregrynene sveller, begynner du på resten av forberedelsene:
Kok erter etter anvisning på pakken. Hell av vannet og mos ertene jevne med en stavmikser (eller i en blender).
Ha over i havregrynblandingen og rør rundt.Finhakk løken, og stek den til den er myk og gyllen.
Ha over i bollen med erte- og havregrynblandingen sammen med saften fra sitronen og spisskummen.
Smak til med salt og pepper.Form til burgere, og stek de i rapsolje på middels varme. La de stivne før du snur de. Vær litt forsiktig når du snur burgerne den første gangen så ikke de revner.
- Server med en frisk salat og dressing, eller i hamburgerbrød.
Tip!
Hvis du vil ha en vegansk burger kan du bytte ut melk med vann eller et vegansk alternativ til melk. Eggene byttes ut med 2 ss knuste linfrø, rørt ut i 3–4 ss vann. Linfrø har en veldig god bindeevne.
Server med vår spicy chilidipp til – enten på burgerbrød eller sammen med Findus Farm Potato Dippers.