KJØP HER
En engelsk klassiker med en vri - nyt i lefse, sandwich eller med dip!
Slik tilbereder du
VARMLUFTSOVN 225°C
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
STEKEOVN 225°C
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 18-20 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
STEKEPANNE
Stekes fra fryst tilstand i nøytral olje på middels varme i ca. 8 min. Reduser så varmen og etterstek i ca. 6 min. Snu produktet godt underveis slik at alle sider blir stekt.
Ingredienser
Renskårne fileter av Alaska Pollock* 56 % (Theragra chalcogramma), hvetemel, vegetabilsk olje (raps-, solsikke-), vann, salt, hvetestivelse, rismel, bakepulver (E450, E500), maismel, sennep, druesukker, skummet melkepulver, aroma (bl.a. sennep), hvitløk, krydderekstrakt og lecitin (fra solsikke)
Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.
*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.
NÆRINGSINNHOLD |
PER 100 G |
Energi |
923 kJ / 220 kcal |
Fett |
11 g |
hvorav mettet fett |
0,9 g |
Karbohydrater |
18 g |
hvorav sukkerarter |
0,6 g |
Fiber |
0,6 g |
Protein |
12,0 g |
Salt |
0,74 g |
Skriv en anmeldelse
Hva våre kunder mener
-
Alaska Pollock - Englands "favorittfisk"Misvisende/svak merking av hvilken fisk som brukes. Viktigere å henvise til MSC-sertifisering enn at fisken er importert. Å spille på at denne er Englands favorittfisk er også feil? Alaska pollock er ikke Englands favoritt fisk og fish and chips er ikke en fisk. Skjerpings!
-
Godt alternativ til fiskepinnerSynes disse er veldig gode; og et bra alternativ til fiskepinner. Hos oss blir det gjerne både fiskepinner og crisp rolls på middagsbordet. Føler meg ekstra sunn når jeg spiser veggie sides bulgur ved siden av! :-)Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.