Et lettlaget og kjempegodt fiskemåltid! Og ikke minst - se på de lekre fargene. Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert å spise mer fisk! Vi i Findus hjelper deg på veien med sprø og saftige Fish & Crisp rolls. Bruk det du har av grønnsaker, men mango, fetaost, salat og rødkål er en superdigg kombo!
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
Mos avokado i en liten skål og rør inn creme fraiche, saften fra 1/2 lime og hakket hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Kutt mango i små biter og finsnitt rødkål.
Fyll lefsene med grønnsakene og den sprø fisken. Topp med avokadorøre og fetaost, og nyt!
Tip!
For en ekstra digg avokadorøre - bland inn puré av søte og gode Findus-erter. Kok eller stek 100 g erter og mos sammen med avokadoen. Ekstra smak og ekstra næringsstoffer på et blunk!
Har du ikke rødkål kan du bruke rødløk!