Synes du det kan være litt kjedelig med fisk til middag? Det trenger det ikke å være! Kjøp ferdig panert fisk og wraps, og fyll med smaker av sommer - som mango, jordbær og vannmelon. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag som både er en fryd for øyet, og for smaksløkene. Dette passer også like godt til både lunsj og kveldsmat! Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring.
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
Kutt opp jordbær, vannmelon og mango. Hvis du vil gjøre noe litt ekstra kan du finstrimle mangoen, men dette er selvfølgelig ikke nødvendig.
Fordel salat og frukt på hver wrap og topp med den stekte fisken og mynteblader. Skvis over litt limesaft og nyt!
Tip!
Lag en deilig myntedressing til! Rør sammen lettrømme eller kesam, litt limesaft, salt, pepper og hakket mynte. Mmmm!