Tofu-wok med nudler

Hor Red Curry wok med tofu og nudler
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Hot Red Curry Wok med tofu og nudler

Middagen blir brått mer eksotisk når duften av curry kiler i nesa og du legger glassnudler på tallerkenen.

Denne wokoppskriften har masse smak, både fra de gode grønnsakene og den røde curry-sausen, men du lager den på 1-2-3!

Tofu kan fint erstattes med fisk, scampi eller kjøtt etter din smak.

Se flere oppskrifter og tips her!

Slik gjør du

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken.

  2. Kutt opp tofu og bland med rød currypaste. Stek i litt rapsolje i en stekepanne, og sett til side. 

  3. Varm litt olje i en ny stekepanne og ha i wok med saus. Stek på høy varme til sausen har smeltet. Rør jevnt underveis. Skru ned til middels varme og stek videre i ca. 5-6 minutter. Ha stekt tofu tilbake i panna det siste minuttet. 

  4. Server wok og saus med tofu og nudler. Håper det smaker!

Tip!

  • Topp gjerne med koriander og skvis over litt lime. For ekstra sting kan du toppe med litt finhakket chili!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
Hot Red Curry Wok
250 
gr
 
tofu
2 
porsjoner
 
glassnudler (eller vanlige)
1-2 
ss
 
rød currypaste
rapsolje

Kjøp her

  • meny
  • shops 1
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt