Hot Red Curry Wok med tofu og nudler
Middagen blir brått mer eksotisk når duften av curry kiler i nesa og du legger glassnudler på tallerkenen.
Denne wokoppskriften har masse smak, både fra de gode grønnsakene og den røde curry-sausen, men du lager den på 1-2-3!
Tofu kan fint erstattes med fisk, scampi eller kjøtt etter din smak.
Se flere oppskrifter og tips her!
Slik gjør du
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Kutt opp tofu og bland med rød currypaste. Stek i litt rapsolje i en stekepanne, og sett til side.
Varm litt olje i en ny stekepanne og ha i wok med saus. Stek på høy varme til sausen har smeltet. Rør jevnt underveis. Skru ned til middels varme og stek videre i ca. 5-6 minutter. Ha stekt tofu tilbake i panna det siste minuttet.
Server wok og saus med tofu og nudler. Håper det smaker!
Tip!
Topp gjerne med koriander og skvis over litt lime. For ekstra sting kan du toppe med litt finhakket chili!