Wok med kylling og krydret ris

Creamy Coconut wok i tallerken med kylling og ris, cashewnøtter ved siden (avlangt bilde)
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Smakfull wok med kylling, grønnsaker og krydret ris

Wok med kylling, ris og grønnsaker med spennende (milde) smaker, som du har ferdig på en snau halvtime.

Oppskriften krever heller ikke mye innkjøp: wokposen kan du kjøpe inn på forhånd så du har den for hånden i fryseren, og ris og krydder har du trolig i kjøleskapet. Da gjenstår kun kylling, løk og fersk ingefær. Se også serveringstips om du ønsker å toppe retten litt ekstra. Du kan også bytte ut kyllingen med tofu, fisk eller kjøtt.

Se flere oppskrifter og tips her!

Slik gjør du

  1. Kutt opp løken i terninger og finhakk ingefær. Ha litt rapsolje i en kjele, og tilsett løken. Fres blankt og rør inn krydderet, ingefær og risen. La surre et par minutter. Hell over grønnsaksbuljong utblandet i ca. 2,5 dl vann (etterfyll vann ved behov). Kok til risen er mør. 

  2. Kutt opp kyllingen i strimler og stek i litt rapsolje i en stekepanne. Sett til side. 

  3. Varm litt olje i en stekepanne og ha i wok med saus. Stek på høy varme til sausen har smeltet. Rør jevnt underveis. Skru ned til middels varme og stek videre i ca. 5-6 minutter. Ha stekt kylling tilbake i panna det siste minuttet. 

  4. Server wok og saus med kylling og den krydrede risen. Håper det smaker!

Tip!

  • Topp gjerne med koriander, cashewnøtter, lime og en dæsj soyasaus. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
Creamy Coconut Wok
200 
gr
 
kylling
2 
dl
 
basmatiris
1 
stk
 
liten løk
1 
ts
 
revet ingefær
1/2 
ts
 
kanel
1/2 
ts
 
gurkemeie
1/2  
ts
 
kardemomme
1 
terning grønnsaksbuljong
ca. 3  
dl
 
vann
rapsolje

Kjøp her

  • meny
  • Shop Link_ccw_spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt