Wok med stekte nudler, grønnsaker, kylling og red curry-saus
Wok med kylling og stekte nudler er en klassiker, men i denne oppskriften er det litt ekstra piff! Wokmixen kommer nemlig med en herlig red curry-saus, så alt du trenger å gjøre er å steke og røre. Ja, og så koke nudler da!
Kyllingen kan fint erstattes med tofu, fisk, reker eller ditt valg av kjøtt.
Se flere oppskrifter og tips her!
Slik gjør du
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Stek kylling i litt rapsolje i en stekepanne, og sett til side.
Ha litt rapsolje i stekepanna og ha i nudlene og et godt dryss karri. Stek under omrøring i noen minutter.
Varm litt olje i en ny stekepanne og ha i wok med saus. Stek på høy varme til sausen har smeltet. Rør jevnt underveis. Skru ned til middels varme og stek videre i ca. 5-6 minutter. Ha stekt kylling tilbake i panna det siste minuttet.
Server wok og saus med kylling og nudler. Topp med litt soyasaus ved servering. Håper det smaker!
Tip!
Topp gjerne med vårløk og skvis over litt lime. For ekstra sting kan du toppe med litt finhakket chili!