5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Fiskewok på 20 minutter
Med vår Hot Red Curry Wok-blanding lager du enkelt og raskt fiskewok!
Hvis du ønsker litt mer saus kan du tilsette litt kokosmelk på slutten av steketiden.Slik gjør du
- Kok nudlene etter anvisning på pakken og hell av vannet.
- Kutt laksen i terninger og stek den i en panne med litt olje. Når den er ferdig setter du den til siden.
- Stek wok etter anvisning på pakken og på slutten av steketiden tilsettes de kokte nudlene.
- Topp med biter av laks, sesamfrø, hakket koriander og server.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pose
Hot Red Curry Wok
300
gr
laksefilet uten skinn
1
pakke
eggnudler
1
ss
ristede sesamfrø
1
god neve frisk koriander, hakket