Fiskewok

Fiskewok
5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Fiskewok på 20 minutter

Med vår Hot Red Curry Wok-blanding lager du enkelt og raskt fiskewok!

Hvis du ønsker litt mer saus kan du tilsette litt kokosmelk på slutten av steketiden.

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken og hell av vannet.
  2. Kutt laksen i terninger og stek den i en panne med litt olje. Når den er ferdig setter du den til siden.
  3. Stek wok etter anvisning på pakken og på slutten av steketiden tilsettes de kokte nudlene.
  4. Topp med biter av laks, sesamfrø, hakket koriander og server.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
Hot Red Curry Wok
300 
gr
 
laksefilet uten skinn
1 
pakke
 
eggnudler
1 
ss
 
ristede sesamfrø
1 
god neve frisk koriander, hakket

Kjøp her

  • meny
  • shops 1
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt