5 min
forberedelsestid
30 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Tradisjonsrik torskemiddag!
Torsk hører spesielt vinteren og julen til – og med denne knallgrønne ertepuréen blir middagen en sikker vinner! Like god til hverdags som til fest – håper det smaker!
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
- Kok opp vann i to kjeler. Ha potetene i den ene og la de koke i ca. 15 minutter.
- Ha ertene i den andre kjelen og la de koke i 3 minutter. Hell av vannet og kjør til en jevn puré med en stavmikser. Smak til med smør, salt og pepper.
- Sprøstek bacon og legg på en tallerken med kjøkkenpapir. Dekk til med folie, så holder baconet seg varmt.
Smelt litt smør i en panne og stek tinte fiskefileter i ca. 3-4 minutter på hver side.
- Legg opp på en tallerken og server!
Tip!
I stedet for bacon kan du ha stekt chorizo eller noen skiver parmaskinke til.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Torsk Gourmet
300
gr
Våre utvalgte erter
12
stk
små amadinepoteter
2
ss
smør
salt og pepper
noen skiver bacon
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
-
Enkel og smakfull middagInnertier hos små og store. Flotte farger og gode smaker. La til balsamicotomater så ble det skikkelig knall.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.