Sprøbakt fisk med pasta og tomatsaus

sprø fisk, pasta og tomatsaus
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert å spise mer fisk! Vi i Findus hjelper deg på veien. Kjøp ferdig panert fisk og fullkorsnpasta, og lag en superenkel tomatsaus. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag de fleste vil like. Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring

Se her for flere tips og inspirasjon!

Slik gjør du

  1. Stek fisken på et stekebrett med bakepapir, midt i ovnen, på 225°C i 15-17 minutter. 

  2. Finhakk løk og hvitløk, og fres blankt i litt olje i en kjele.

  3. Tilsett tomatpuré i kjelen og fres lett under omrøring. Hell på hakkede tomater og la putre i ca. fem minutter. Smak til med salt og pepper, og gjerne tørkede eller ferske urter om du har (f.eks. oregano eller timian). 

  4. Kok pasta og hell av vannet. Vend inn tomatsausen.

  5. Server sprøbakte fiskefileter sammen med fullkornspasta med tomatsaus. Pynt med basilikumblader og halve cherrytomater. Håper det smaker!

Tip!

  • Dryss gjerne over litt parmesan.

    Hvis det blir rester til overs er dette perfekt lunsj- eller kveldsmat. Legg restene i en boks i kjøleskapet!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Sprøbakte Fiskefileter
4 
porsjoner
 
fullkornspasta
1 
liten løk
1 
fedd
 
1 
ss
 
tomatpuré
1 
boks
 
hakket tomat
1 
pakke
 
cherrytomater
basilikum
salt og pepper
rapsolje til steking

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt