Kylling med grønnsaksfries og mangosalsa

Sprø og gode grønnsaksfries med kylling og mangosalsa (avlangt bilde)
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Skikkelig sprø og digge grønnsaker, med kylling og mangosalat!

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225°C. Fordel grønnsaksfries utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter i varmluftsovn og 10-12 minutter med over- og undervarme.  
  2. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Grill på grillen, ca. 5-10 minutter på hver side (tilpass grilltiden etter hvor varm grillen din er). Kan også stekes i litt olje i en middels varm stekepanne  i ca. 3 minutter på hver side. Legg lokk på stekepannen og la kyllingfiletene ettersteke i 5-10 minutter. 

  3. Del opp mango, rødløk og cherrytomat i små biter og ha i en skål. Finhakk chili og koriander og bland inn, og skvis over saften av 1/2 lime.

  4. Server sprø grønnsaksfries med grillet kylling og mangosalat. Skvis gjerne over litt ekstra lime ved servering. Håper det smaker og at grønnsakene går ned på høykant!

Tip!

  • Mangosalsa er også veldig godt til panert fisk! Lag dobbel porsjon og ha til fish tacos dagen etter. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
2 
stk
 
kyllingfilet
1 
stk
 
mango
10 stk 
cherrytomater
1/2 stk 
rødløk
1 stk 
lime
1/2 stk  
chili
Koriander 
Salt og pepper 

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt