Skikkelig sprø og digge grønnsaker, med kylling og mangosalat!
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 225°C. Fordel grønnsaksfries utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter i varmluftsovn og 10-12 minutter med over- og undervarme.
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Grill på grillen, ca. 5-10 minutter på hver side (tilpass grilltiden etter hvor varm grillen din er). Kan også stekes i litt olje i en middels varm stekepanne i ca. 3 minutter på hver side. Legg lokk på stekepannen og la kyllingfiletene ettersteke i 5-10 minutter.
Del opp mango, rødløk og cherrytomat i små biter og ha i en skål. Finhakk chili og koriander og bland inn, og skvis over saften av 1/2 lime.
Server sprø grønnsaksfries med grillet kylling og mangosalat. Skvis gjerne over litt ekstra lime ved servering. Håper det smaker og at grønnsakene går ned på høykant!
Tip!
Mangosalsa er også veldig godt til panert fisk! Lag dobbel porsjon og ha til fish tacos dagen etter.