5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Gjør fiskemåltidet til en hverdagslek! Stek fisken i ovnen, og i mellomtiden lager du en deilig tomatsalsa. Server med salatblader.
Lag en ekstra porsjon tomatsalsa, og bruk restene til taco dagen etter! Du kan jo for eksempel prøve fiskepinne-taco?
Slik gjør du
- Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter.Vend fisken halvveis i steketiden.
- Kutt tomat, mango, løk og vårløk i små terninger og bland sammen i en bolle.
- Ha i koriander, og evt. andre urter du liker. Skvis over limesaft, og smak til med salt og pepper.
- Server fisken med tomatsalsa og salatblader. Vi håper det smaker!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
2
stk
store tomater
1/2
stk
mango
1/2
stk
rødløk
1
stk
vårløk
1
ss
koriander, hakket
1/2
stk
lime
salt og pepper
1
pose
salatblader