Lettpanert fiskefilet med tomatsalsa

Lettpanerte torskefileter med tomatsalsa og salat
5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Gjør fiskemåltidet til en hverdagslek! Stek fisken i ovnen, og i mellomtiden lager du en deilig tomatsalsa. Server med salatblader.

Lag en ekstra porsjon tomatsalsa, og bruk restene til taco dagen etter! Du kan jo for eksempel prøve fiskepinne-taco?

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter.Vend fisken halvveis i steketiden. 
  2. Kutt tomat, mango, løk og vårløk i små terninger og bland sammen i en bolle. 
  3. Ha i koriander, og evt. andre urter du liker. Skvis over limesaft, og smak til med salt og pepper. 
  4. Server fisken med tomatsalsa og salatblader. Vi håper det smaker!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
2 
stk
 
store tomater
1/2 
stk
 
mango
1/2 
stk
 
rødløk
1 
stk
 
vårløk
1 
ss
 
koriander, hakket
1/2 
stk
 
lime
salt og pepper
1 
pose
 
salatblader

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt