Salat med blomkålris, granateple og ristede kikerter

Salat med blomkålris, granateple, avokado og kikerter
10 min
forberedelsestid
45 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Frisk salat med stekt blomkålris, granateple, avokado og ristede kikerter

Denne salaten med stekt blomkålris er frisk, god og enkel å lage!

Toppet med granateple, ristede kikerter, koriander, avokado og sitronsaft er den en frisk og digg salat som passer til mye forskjellig. Den passer for eksempel til både kjøtt, kylling og fisk - eller hva med å servere den som grilltilbehør?

Denne oppskriften gir tilbehør til 3-4 personer.

Slik gjør du

  1. Skru ovnen på 175 grader.
  2. Skyll kikertene i kaldt vann og la de renne av seg i et dørslag (sil).
  3. Legg dem så utover på et brett med bakepapir og stek i ovnen i ca 45 minutter til de er sprø og gyllenbrune.
  4. Stek blomkålrisen etter anvisning på posen og på slutten av steketiden tilsetter du posen med spinat.
  5. Rør rundt og legg opp på et fat eller tallerkener.
  6. Topp det hele med ristede kikerter, granateplekjerner, avokado i strimler og en god neve med koriander. Press over saften fra en halv sitron.

     

    Skriv gjerne en anmeldelse av oppskriften når du har prøvd den!

Tip!

  • Tips! Du kan også steke kikertene i en panne med litt olivenolje på medium/høy varme under jevn omrøring i ca. 5 minutter. Tilsett gjerne krydder og smak som spisskummen, hakket hvitløk, paprika og revet sitronskall på slutten av steketiden.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
1 
pose
 
babyspinat (blader)
1 
boks
 
hermetiserte og kokte kikerter
1/2 
 
koriander (i potte)
1 
stk
 
granateple
1 
stk
 
avokado
1/2 
stk
 
sitron
Rapsolje til steking

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt