10 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Grillet maiskolber med aioli og sterk krydderblanding
Grillet maiskolber med meksikanske smaker! Maiskolbene penseles med aioli og toppes med en krydderblanding av chilifak, paprikapulver og parmesan. Skikkelig godt tilbehør til grillmaten!
Sjekk ut våre oppskrifter på tilbehør til grillmaten her!
Slik gjør du
- Legg maiskolbene på grillen og la dem få en gyllen farge. Legg dem på siden på grillen og hold dem varme til servering.
- Bland ingrediensene til aiolien og la den hvile i 10 minutter.
- Bland chiliflakene og paprikapulveret med revet parmesan.
- Pensle maiskolbene i aioli og rull inn krydderblandingen.
Ingredienser
4
stk
maiskolber
Aioli:
1
dl
majones
1-2
fedd hvitløk
Salt og pepper
Krydderblanding:
1
ts
chiliflak
1
ts
paprikapulver
100
gr
parmesan, revet