Grillet maiskolber med aioli og sterk krydderblanding

10 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Grillet maiskolber med aioli og sterk krydderblanding

Grillet maiskolber med meksikanske smaker! Maiskolbene penseles med aioli og toppes med en krydderblanding av chilifak, paprikapulver og parmesan. Skikkelig godt tilbehør til grillmaten!

Sjekk ut våre oppskrifter på tilbehør til grillmaten her!

Slik gjør du

  1. Legg maiskolbene på grillen og la dem få en gyllen farge. Legg dem på siden på grillen og hold dem varme til servering.
  2. Bland ingrediensene til aiolien og la den hvile i 10 minutter.
  3. Bland chiliflakene og paprikapulveret med revet parmesan.
  4. Pensle maiskolbene i aioli og rull inn krydderblandingen.

Ingredienser

4 
stk
 
maiskolber
Aioli:
1 
dl
 
majones
1-2 
fedd hvitløk
Salt og pepper
Krydderblanding:
1 
ts
 
chiliflak
1 
ts
 
paprikapulver
100 
gr
 
parmesan, revet

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt