Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Røsti
Rør sammen egg og hvetemeli en bolle.Rasp potetene, bruk den fine siden av rivjernet.
Grovhakk brokkoli og blomkål (det gjør ingenting om de fortsatt er ganske frosne).
Bland brokkoli, blomkål, løk og revet potet inn i røren. Ha i litt salt og pepper og sett til siden.
- Ha i litt salt og pepper
Tomater
Legg tomatene på et stekebrett med bakepapir og drypp over litt olivenolje. Krydre med salt og pepper, og strø over en klype sukker.Knus hvitløksfeddene med hånden eller knivblad. Legg dem sammen med tomatene.
Sett stekebrettet inn i ovnen og bak tomatene i ca. 10 -12 minutter.
Mens tomatene står i ovnen steker du røstiene sprø i en stekepanne. Bruk litt smør eller olje under stekingen.
Server røstiene med bakte varme tomater og gjerne en grønn salat.