Røsti med brokkoli, blomkål og hvitløksbakte tomater

Røsti i stekepanne med brokkoli, tomat og hvitløk
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Røstie med grønt innslag og fantastisk gode stekte klasetomater

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. 

  2. Røsti
    Rør sammen egg og hvetemeli en bolle. 

  3. Rasp potetene, bruk den fine siden av rivjernet. 

  4. Grovhakk brokkoli og blomkål (det gjør ingenting om de fortsatt er ganske frosne). 

  5. Bland brokkoli, blomkål, løk og revet potet inn i røren. Ha i litt salt og pepper og sett til siden. 

  6. Ha i litt salt og pepper
  7. Tomater
    Legg tomatene på et stekebrett med bakepapir og drypp over litt olivenolje. Krydre med salt og pepper, og strø over en klype sukker.

  8. Knus hvitløksfeddene med hånden eller knivblad. Legg dem sammen med tomatene.

  9. Sett stekebrettet inn i ovnen og bak tomatene i ca. 10 -12 minutter. 

  10. Mens tomatene står i ovnen steker du røstiene sprø i en stekepanne. Bruk litt smør eller olje under stekingen. 

  11. Server røstiene med bakte varme tomater og gjerne en grønn salat.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

600 
gr
 
poteter, skrelte
300 
gr
 
brokkoli og blomkål
1 
stk
 
løk
2 
stk
 
egg
1 1/2 
dl
 
hvetemel
1 1/2 
ts
 
salt
 
hvit pepper
 
smør til steking
 
Tomater:
400 
gr
 
klasetomater
3 
stk
 
hvitløksfedd med skall
2 
ss
 
olivenolje
 
havsalt, svart pepper og en klype sukker

Kjøp her

  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt