Glutenfriefiskepinner i briochebrød med løk og sopp

10 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner

Glutenfriefiskepinner i briochebrød med løk og sopp

Slik gjør du

  1. Stek brioche-brødet i smør. Tilsett litt av soppblandingen og sausen. Legg fiskepinnen i brødet og topp med resten av soppblandingen og rødbetskudd.

  2. Riv eller del østersskivene. Skrell sjalottløken og skjær den i skiver. Stek i smør og olje til den får en fin farge, smak til med salt og pepper.
  3. Tilbered fiskepinnene i henhold til pakken.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

100 
gr
 
østersskiver
4 
stk
 
Glutenfrie fiskepinner
2 
stk
 
sjalottløk
2 
ss
 
smør
1 
ss
 
olje
3 
ss
 
sriracha-saus
Salt og pepper
1 
ss
 
smør
4 
stk
 
briochebrød
Rødbetskudd

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt