10 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner
Glutenfriefiskepinner i briochebrød med løk og sopp
Slik gjør du
Stek brioche-brødet i smør. Tilsett litt av soppblandingen og sausen. Legg fiskepinnen i brødet og topp med resten av soppblandingen og rødbetskudd.
- Riv eller del østersskivene. Skrell sjalottløken og skjær den i skiver. Stek i smør og olje til den får en fin farge, smak til med salt og pepper.
- Tilbered fiskepinnene i henhold til pakken.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
100
gr
østersskiver
4
stk
Glutenfrie fiskepinner
2
stk
sjalottløk
2
ss
smør
1
ss
olje
3
ss
sriracha-saus
Salt og pepper
1
ss
smør
4
stk
briochebrød
Rødbetskudd