5 min
forberedelsestid
40 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Fiskegrateng med super-raskt tilbehør
Lyst på noe nytt ved siden av fiskegratengen? Server den med en frisk tomatsalat!
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 225ºC. Stek den dypfryste fiskegratengen på rist midt i ovnen i 35-40 minutter (45 min. med over- og undervarme). La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.
Mens fiskegratengen hviler på benken, kutter du tomater. Bland tomater og basilikum. Gjerne ta i litt salt og pepper.
Til slutt drysser du over litt basilikum over fiskegratengen. Server og nyt!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
God Gammeldags Fiskegrateng
Tomater (gjerne cherrytomater)
Basilikum