Fiskegrateng med tomater og basilikum

Fiskegrateng på tallerken med tomatbåter drysset med basilikum og pepper som tilbehør.
5 min
forberedelsestid
40 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Fiskegrateng med super-raskt tilbehør

Lyst på noe nytt ved siden av fiskegratengen? Server den med en frisk tomatsalat!

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225ºC. Stek den dypfryste fiskegratengen på rist midt i ovnen i 35-40 minutter (45 min. med over- og undervarme). La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

  2. Mens fiskegratengen hviler på benken, kutter du tomater. Bland tomater og basilikum. Gjerne ta i litt salt og pepper.

  3. Til slutt drysser du over litt basilikum over fiskegratengen. Server og nyt!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
God Gammeldags Fiskegrateng
Tomater (gjerne cherrytomater)
Basilikum

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt