5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering
Fiskepinner passer til det meste - også til en crunchy toast! Fiskepinnetoast med avokado er superenkelt å lage og passer perfekt til lunsj og kvelds. Skikkelig god er den også!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Mens fiskepinnene er i ovnen, moser du avokado med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av en ½ sitron.
Rist brødet i stekepanna eller i brødristeren, og legg avokado og fiskepinner lagvis på toasten.
Tip!
Legg noen strimler agurk på toppen. Det både ser fresht ut og smaker godt!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
Våre beste fiskepinner
Godt brød (gjerne landbrød)
Avokado
Agurk
1/2
sitron
Salt og pepper