Fiskepinner med potetmos og revet gulrot

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Noen ganger er klassikeren best! Fiskepinner med potetmos og grønnsaker er raskt og enkelt å lage.

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Skrell potetene og kutt i grove biter. Kok til potetene er møre.

  3. Riv gulrøttene med rivjern.

  4. Hell vannet av potetene.

  5. Tilsett smør, melk, gressløk og salt i potetene. Mos potetene, smør, melk og gressløk sammen til en fin stappe. Legg et lokk over kjelen, og sett til side.

  6. Kok opp vann (nok til å dekke brokkolien) med litt salt. Brokkolien bør ikke gjennomkokes, da blir den vassen og smakløs. Ha brokkolibukettene i det kokende vannet og la koke i 2–4 minutter.

  7. Server og nyt! Håper det smaker!

Tip!

  • Tilsett selleri eller pastinakk i terninger i potetmosen! Kok sammen med poteten - da blir potetmosen enda bedre!

    Revet gulrot får en løft hvis du lager en dressing med saften fra 1 presset appelsin og ½ sitron. Smak til med litt sukker og bland sammen med gulrøttene.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Våre beste fiskepinner
1 
stk
 
brokkoli
4 
stk
 
gulrøtter
Potetmos:
500 
gr
 
poteter (gjerne mandelpoteter eller melne poteter)
25 
gr
 
smør
1,5 
dl
 
melk
2 
ss
 
gressløk, hakket
Salt

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt