Fish & Chips med ertepuré og remulade

Fish and chips med ertepurè, remulade og ketchup
5 min
forberedelsestid
30 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Lag ekte britisk Fish and Chips på 1-2-3! Findus har alt du trenger, klart i frysedisken. Med Fish & Crisp, Chippy Chips og Våre utvalgte erter kan du trylle frem en skikkelig hverdagsfest på en halvtime. Have a nice dinner!

Trenger du tips til tilbehøret til fish & chips? Klikke her og la deg inspirere av britene Matthew og Andrew!

Se flere oppskrifter og tips her!

Slik gjør du

  1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader. 
  2. Legg fries utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6–8 minutter igjen av steketiden til fisken. 
  3. Fres sjalottløk i en kjele med litt smør til løken blir blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper. 
  4. Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille.
  5. Server den sprø fisken sammen med chips, ertepuré og remulade, og nyt!

Tip!

  • Server med sitron- eller limebåter, som skvises over fisken. Bruk gjerne også litt ketchup eller sweet chili-saus. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Fish & Crisp
1 
pakke
 
Chippy Chips
1 
pakke
 
Våre utvalgte erter
2 
stk
 
sjalottløk
majones
agurkmiks
hakket persille

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

  • Veldig god
    Sprø og god fisk! Enkelt og godt!
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.