Fish and Chips

Fish and chips med chilimajones og grønn salat
5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Fish and Chips med chilimajones og salat

Fristende Fish and Chips er lekende lett å lage!

Lag fristende og digg Fish and Chips på en halvtime! Med Findus Fish & Crisp får du sprø og saftig fisk på rekordtid. Mens fisken og chipsen  gjør seg selv i ovnen kan du smekke sammen en frisk grønn salat og røre sammen en superenkel chilimajones. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Slik gjør du

  1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader. 
  2. Legg chipsen utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken. 
  3. Ha majones i en skål og rør inn sriracha-saus. 
  4. Bland sammen en grønn salat med de grønnsakene du liker. Eller enda enklere - kjøp en ferdig blanding. 
  5. Server den sprø fisken sammen med chips, chilimajones og salat. Kos deg!

Tip!

  • Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Retten er også veldig god med sweet chili-saus til.  

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Fish & Crisp
1 
pakke
 
Chippy Chips
2 
stk
 
sjalottløk
2 dl 
majones
1 ss 
sriracha-saus (evt. finhakket chili)
1 pose 
blandet salat

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

  • Enkelt og godt!!
    Enkelt å lage og veldig god chilimajo
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.