5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Fish and Chips med chilimajones og salat
Fristende Fish and Chips er lekende lett å lage!
Lag fristende og digg Fish and Chips på en halvtime! Med Findus Fish & Crisp får du sprø og saftig fisk på rekordtid. Mens fisken og chipsen gjør seg selv i ovnen kan du smekke sammen en frisk grønn salat og røre sammen en superenkel chilimajones.
Se flere oppskrifter og tips her!
Slik gjør du
- Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader.
- Legg chipsen utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken.
- Ha majones i en skål og rør inn sriracha-saus.
- Bland sammen en grønn salat med de grønnsakene du liker. Eller enda enklere - kjøp en ferdig blanding.
- Server den sprø fisken sammen med chips, chilimajones og salat. Kos deg!
Tip!
- Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Retten er også veldig god med sweet chili-saus til.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Fish & Crisp
1
pakke
Chippy Chips
2
stk
sjalottløk
2 dl
majones
1 ss
sriracha-saus (evt. finhakket chili)
1 pose
blandet salat
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
-
Enkelt og godt!!Enkelt å lage og veldig god chilimajoJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.