5 min
forberedelsestid
5 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
En deilig og smaksrik ertedipp, eller erterøre om du vil. En sunn og god dipp til brød eller grønnsaker! Perfekt til alt fra tapas, sommerens grillfest eller nyttårskalkunen.
Slik gjør du
Kok opp vann i en kjele og kok ertene i 3 minutter. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser.
Bland inn hvitløk, chili og olivenolje. Smak til med salt, pepper og limejuice.
Ha over i en bolle og topp gjerne med litt mynte.
Tip!
Server gjerne som en dipp med grønnsaksstaver eller godt brød. Erterøren er også nydelig til kjøtt og fisk!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
250
gr
Våre utvalgte erter
(bør varmes opp)
1
ts
hakket hvitløk
1
ts
chili, hakket
2
ts
olivenolje
salt og pepper
limesaft
mynte