Våre SPRØBAKTE CRISPIES – god, sunn og enkel middag! Ansvarlig fisket, raskt nedfryst og dekket med en gylden og sprø panering. Findus brede sortiment på fisk gir variasjon i ukens fiskemeny. Håper det smaker!
Slik tilbereder du
TILBEREDNING FRA FRYST
- Forvarm ovnen til 200°C (varmluftsovn 180ºC).
- Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek midt i ovnen i ca. 15 min.
MÅ VARMEBEHANDLES.
Tilberedningstiden kan variere, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Slik skal produktet lagres
OPPBEVARING OG MINSTE HOLDBARHET:
I
dypfryser (-18ºC eller kaldere), se
datomerking.
Bør
alltid oppbevares fryst. Bør
ikke fryses etter opptining.
Ingredienser
PANERTE STYKKER AV KVITLAKS, FORSTEKT
Fiskekjøtt av Kvitlaks* 54 % (fisk) (Argentina silus), hvetemel, rapsolje, vann, maisstivelse, salt, hvetefiber, maismel, druesukker, sukker, hvitløkspulver, krydderekstrakt.
*Fisket i Nordøst Atlanteren (Færøyene, Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya).
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Fisk, Hvetemel, Hvetefiber
Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.