God Gammeldags Fiskegrateng er basert på tradisjonell norsk oppskrift med fisk, makaroni, smårettbacon, gulrøtter, purreløk, Jarlsbergost og muskatkrydret saus. Vi har tatt vare på de gode, gamle oppskriftene, slik at du kan servere smakfulle middager slik du husker dem - bare mye raskere.
En perfekt middag når du vil ha noe enkelt, men skikkelig godt! Lurer du på hva du kan servere ved siden av? Sjekk tilbehør til fiskegrateng her!
Slik tilbereder du
I STEKEOVN 225ºC
- Forvarm ovnen til 225ºC
- Stek den dypfryste fiskegratengen på rist midt i ovnen i 35-40 minutter (45 min. med over- og undervarme)
- La gratengen hvile noen minutter før servering
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.
Ingredienser
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.
MSC-merket fisk
Energi | 580kJ/140kcal |
Fett | 7 g |
hvorav mettet fett | 1.3 g |
Karbohydrater | 9 g |
hvorav sukkerarter | 0.3 g |
Kostfiber | 0.5 g |
Protein | 9.5 g |
Salt | 0.9 g |
Skriv en anmeldelse
Hva våre kunder mener
-
Fiskegrateng med smårettbaconGratengen smakte godt, men jeg vil gjerne ha litt mer fisk i den :-) Er det mulig?Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Anbefales!Denne er skikkelig god - bacon gjør susen smaksmessig, og veldig praktisk at den også inneholder litt grønnsaker. Kortere steketid er et pluss:) fin hverdagsmiddag for store og små!Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Bein i gratengenVeldig god fiskegrateng, inntil jeg satte ett stort fiskebein i halsen. Legen fikk det ikke ut, da det satt for langt nede i halsen. Så i dag har jeg vært på sykehuset på Kalnes, for å få opp beinet. Dyr og vemmelig opplevelse😅