Slik tilbereder du
VARMLUFTSOVN 200°C, 15 min
STEKEOVN 225°C, 15-17 min.
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek i 15-17 minutter. Stek kun i 15 minutter hvis du benytter varmluftsovn.
Ingredienser
Alaska Pollock* 64 % (Theragra chalcogramma), kavring 10 % (hvetemel, fullkorn hvetemel 33 %, gjær, salt), rapsolje, vann, hvetemel, maismel, rismel, stivelse, salt, pepper ekstrakt. Kan inneholde spor av melk.
Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.
*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.
Energi | 720kJ/170kcal |
Fett | 7,5 g |
hvorav mettet fett | 0.5 g |
Karbohydrat | 13 g |
hvorav sukkerarter | 1,5 g |
Fiber | 1,5 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0.8 g |
Jod | 36 µg 24% av ADI** |
Selen | 15 µg 26% av ADI** |