Stekt brokkoli og blomkål med chorizo og parmesan

Stekt brokkoli og blomkål med parmesan og chorizo (avlangt bilde)
10 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Vet du at den beste måten å få sprø grønnsaker på er å steke de? Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og rør jevnlig. Stekt brokkoli og blomkål er lettlaget tilbehør eller som en enkel rett i seg selv. Topp med noe digg, som for eksempel chorizo og parmesan. Verre enn det er det ikke - det er superenkelt å steke fryste grønnsaker!

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek brokkoli og blomkål under stadig omrøring i ca. 6-7 minutter (til grønnsakene begynner å få en gyllen farge). 

  3. Tilsett hakket chorizo, eller annen spekepølse, mot slutten av steketiden. Skvis over saften fra 1/2 sitron. 

  4. Dryss over revet parmesan og litt salt ved servering. Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje. Håper det smaker!

Tip!

  • Dryss over granateplekjerner ved servering. Dette gir en ekstra søt crunch på retten!

    Dette er perfekt tilbehør til grillmaten - og kan tilberedes mens kjøttet eller fisken hviler på grillen. 

    Ved å kutte ut chorizoen passer denne retten til vegetarianere - evt. server chorizoen ved siden av så man kan velge.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Brokkoli & Blomkål
30 
gr
 
revet parmesan
50 
gr
 
chorizo
1/2 
stk
 
sitron
salt
olivenolje

Kjøp her

  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt