Spicy rosenkålsalat

spicy rosenkålsalat med chili
5 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Rosenkål med chili

Rosenkål er en fantastisk grønnsak som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! Den passer perfekt både kokt og smørdampet, men vi liker den aller best stekt. Den har en sprø tekstur med en nøtteaktig og søtlig smak når den er tilberedt. For å gi den lille kålen en ekstra piff har vi tilberedt den med deilig asiatiske smaker, som chili, ingefær og soyasaus. 

Slik gjør du

  1. Del rosenkålen i to og finhakk chili og ingefær. Stek i litt olje i en stekepanne i 2-3 minutter. 

  2. Tilsett soyasaus, limesaft og vårløk i stekepannen og stek i et par minutter til. 

  3. Legg rosenkålsalaten over på et fat og topp med koriander og evt. litt finhakket chili. 

Tip!

  • Denne rosenkålsalaten passer perfekt til rester av kalkun eller ribbe! 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Våre utvalgte rosenkål
1 
stk
 
vårløk
1 
stk
 
chili
1 
ss
 
ingefær, finhakket
2 
ss
 
soyasaus
1 
stk
 
lime
1 
ss
 
koriander, hakket

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt