5 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Rosenkål med chili
Rosenkål er en fantastisk grønnsak som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! Den passer perfekt både kokt og smørdampet, men vi liker den aller best stekt. Den har en sprø tekstur med en nøtteaktig og søtlig smak når den er tilberedt. For å gi den lille kålen en ekstra piff har vi tilberedt den med deilig asiatiske smaker, som chili, ingefær og soyasaus.
Slik gjør du
Del rosenkålen i to og finhakk chili og ingefær. Stek i litt olje i en stekepanne i 2-3 minutter.
Tilsett soyasaus, limesaft og vårløk i stekepannen og stek i et par minutter til.
Legg rosenkålsalaten over på et fat og topp med koriander og evt. litt finhakket chili.
Tip!
Denne rosenkålsalaten passer perfekt til rester av kalkun eller ribbe!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Våre utvalgte rosenkål
1
stk
vårløk
1
stk
chili
1
ss
ingefær, finhakket
2
ss
soyasaus
1
stk
lime
1
ss
koriander, hakket