Asiatisk dressing

Asiatisk dressing, perfekt til fisk og kylling, og som marinade til grillmat
5 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Asiatisk dressing med friske smaker av lime, chili og ananas.

Se vår oppskrift på en smaksrik og frisk asiatisk dressing. Denne sausen er like god kald som varm, og er en kjempegod woksaus. Passer også utmerket til andre typer retter, og er god til både torsk, laks og kylling. 

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk og skvis over saften av limen. 

  2. Ha i resten av ingrediensene og rør sammen. Dressingen er god med en gang, men blir enda bedre hvis den får stå kaldt i ca. 15-20 min.

Tip!

  • Topp med fersk koriander for enda mer smak!

    Dette er en knallgod woksaus - ha i woken mot slutten av tilberedningen, og la koke sammen med resten av woken et minutt eller to. Nam!

Ingredienser

1 ss 
chili, hakket
1 dl 
 
soyasaus
2 ts 
 
spisskummen
1 stk 
 
lime
1 dl 
 
ananasjuice
1 stk 
 
hvitløksfedd, hakket
salt og pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt