Stekt blomkålris med asiatiske smaker

Blomkålris med hoisinsaus
5 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Stekt blomkålris med sommerkål med asiatisk vri!

Som tilbehør er denne oppskriften nok til 3-4 personer.

Slik gjør du

  1. Rist peanøtter i en tørr stekepanne under stadig omrøring på middels varme et par minutter til de har en gyllen farge. Sett så til side.
  2. Kutt sommerkålen i to og fjern stilken. Kutt i strimler.
  3. Tilbered blomkålrisen etter anvisning på posen. På slutten av steketiden tilsetter du den strimlede kålen og steker med de siste 2 minuttene slik at kålen «detter» sammen. Tilsett hakket rød chili. 
  4. Legg på fat eller tallerkener og topp med peanøtter, sesamfrø, hakket koriander og skvis over saften av en ½ lime. Server sammen med hoisinsaus.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
50 
gr
 
peanøtter
1 
ss
 
ristede sesamfrø
1 
dl
 
hoisinsaus
1 
stk
 
liten sommerkål
1/2 
stk
 
lime
1/4 
stk
 
rød chili, finhakket
1/2 
potte koriander

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt