5 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Stekt blomkålris med sommerkål med asiatisk vri!
Som tilbehør er denne oppskriften nok til 3-4 personer.
Slik gjør du
- Rist peanøtter i en tørr stekepanne under stadig omrøring på middels varme et par minutter til de har en gyllen farge. Sett så til side.
- Kutt sommerkålen i to og fjern stilken. Kutt i strimler.
- Tilbered blomkålrisen etter anvisning på posen. På slutten av steketiden tilsetter du den strimlede kålen og steker med de siste 2 minuttene slik at kålen «detter» sammen. Tilsett hakket rød chili.
- Legg på fat eller tallerkener og topp med peanøtter, sesamfrø, hakket koriander og skvis over saften av en ½ lime. Server sammen med hoisinsaus.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pose
50
gr
peanøtter
1
ss
ristede sesamfrø
1
dl
hoisinsaus
1
stk
liten sommerkål
1/2
stk
lime
1/4
stk
rød chili, finhakket
1/2
potte koriander