Grønnsaker alle digger! Sprø og gode - passer perfekt med kjøttboller og tzatziki.
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 225°C. Fordel grønnsaksfries utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter i varmluftsovn og 10-12 minutter med over- og undervarme.
Stek kjøttbollene i litt margarin i en stekepanne, følg tilberedningsanvisningen på pakken.
Riv agurken på et rivjern, og legg i et dørslag i noen minutter for å renne av seg (ha gjerne på litt salt for å trekke ut enda mer vann). Du kan også klemme ut ekstra vann med hendene. Bland sammen med yoghurt og 1 fedd finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Server sprø og gode grønnsaksfries med kjøttboller og tzatziki. Håper det smaker!
Tip!
Det er skikkelig godt med mynte i tzatzikien! Finhakk noen mynteblader og rør inn. Har du tzatziki til over kan du ha dette til grønnsaksnuggets og couscous-salat en annen dag.