Ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus, blomkål og ris

Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og rissalat
40 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus er den perfekte hverdagsmiddagen! Et velsmakende og lettvint middagstips som det er enkelt å lykkes med. 

Fisken og sausen gjør seg selv i ovnen, og i mellomtiden koker du ris og steker blomkål. Med et dryss parmesan og persille toppes hverdagsluksusen. Sunn og god middag som krever minimal innsats - det må vel være en vinner i hverdagen?

Se flere oppskrifter her!

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 grader og sett den dypfryste fisken på rist midt i ovnen. Stek fisken i ca. 40 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.

  2. Kok opp vann i en kjele og kok risen etter anvisning på pakken. 

  3. Kutt opp blomkålen i mindre biter.  Du kan gjerne bruke stilken også, kutt bare av det ytterste laget. Stek blomkålen i en stekepanne, på middels sterk varme med litt olje. Ha den ferdigkokte risen i stekepanna og fres i ett minutt. Smak til med salt og pepper.

  4. Sever ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus med ris og blomkål. Dryss gjerne over litt parmesan og hakket persille. Håper det smaker!

Tip!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1-2 
pakker
 
Ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus
2 
porsjoner
 
ris
 
(gjerne fullkornsris)
1/2  
blomkålhode
2 ss 
persille, hakket
Revet parmesan 

Kjøp her

  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt